ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!! Μετά από 30 χρόνια επαναφέρουν την πρόταση Ενωτιάδη για τον Βόρειο οδικό Αξονα!! (ακούστε και δείτε το σχέδιο)


Αν και ο σχολιασμός από την πλευρά του υπουργείου είναι "σε ...δουλειά να βρισκόμαστε" αλλάζουν και πάλι την χάραξη του Βόρειου άξονα!


Στην σύσκεψη Μητσοτάκη-Μπένου παρουσιάστηκε επί χάρτου "η νέα πρόταση από την Επιτροπή Μπένου για τον κεντρικό οδικό άξονα από τα Ψαχνά μέχρι το Προκόπι, αφού από εκεί και πάνω υπάρχουν ετοιμες μελέτες μέχρι το Πευκί.Ο Πρόδρομος Ενωτιάδης  έχει την πατρότητα της πρότασης αυτής από το 1992 και την έχει καταθέσει αρμοδίως (όπως θα δείτε στο εγγραφο που ακολουθεί). Δείτε επί χάρτου την πρόταση Ενωτιάδη...

(Με μπλέ η αρχική χάραξη και με μωβ η εναλλακτική)

Ο Πρ. Ενωτιάδης μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε τι λέει....


Δείτε το κείμενο της πρότασης του 1992Η πρό-τελευταία παράγραφος (με κοκκινη σημανση) εξηγεί ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου