ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΖΕΜΠΙΛΗΣ Θ. "Οχι άλλα λεφτά πεταμένα στη ...λασπουριά (κε Σπανέ)!!!" Αιχμές και για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος...(ακούστε και δείτε)


Σκληρή κριτική για τις επιλογές της Περιφέρειας οσον αφορά τα έργα προστασίας από τις θεομηνίες, πραγματοποίησε ο βουλευτής ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής!


Δεδομένου οτι "ο Σπανός έχει κρατήσει την αρμοδιότητα των έργων" η ...επίθεση αυτή από τον "σύντροφο" βουλευτή απεικονίζει την σκληρή πραγματικότητα αλλά και την αμφισβητούμενη αποτελεσματικότητα των επιλογών στα εργα.Μάλιστα ο βουλευτής κάνει λόγο και για ...διασπάθιση του δημοσίου χρήματος μιλώντας για "δαπανηρά και αναποτελεσματικά έργα"!

Διαβάστε την ανάρτηση του βουλευτή στο φατσοβιβλίο....
...και δείτε το βίντεο με την αποκαλυπτική τοποθέτηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου