Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ Τους κοροιδεύουν με τις αποζημιώσεις και κάνουν κακοτεχνίες στα εργα!! Σοβαρές καταγγελίες... (ακούστε)


"Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί,άλλα είπαν, άλλα κάνουν και άλλα υπόσχονται .Κανένα αντιπλημμυρικό δεν εκτελούν ψηλά που είναι σπουδαίο να μη πληγούν οι Ροβιές"

Αυτό και αλλα πολλά κατήγγειλε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο ο πρώην Δήμαρχος Αρτεμησίου Γιάννης Κωσταντινίδης για την κατάσταση που επικρατεί στην ...καμμένη Βόρεια Εύβοια!

Δείτε τι γράφει στην καταγγελία που κάνει...

"Επισκεφθήκαμε σήμερα με τον Δ. Κατσίνη, την περιοχή στο καμένο δάσος γύρω από το Μαρούλι για σοβαρή δουλειά της Επιτροπής. 

Διαπιστώσαμε να φτιάχνουν κορμοδέματα σε σημεία πολύ χαμηλής κλήσης ,πολύ μακριά από οικισμούς που έχουν ανάγκη και πολύ κακότεχνες κατασκευές που με την πρώτη ισχυρή κακοκαιρία θα γίνουν μια άμορφη μάζα.
Επεμβαίνουν παράνομα χωρίς την συγκατάθεση των διακατόχων.Δούλευαν δε συνεργεία από άλλες περιοχές και εδώ οι Ρετσινάδες και οι ντόπιοι άνθρωποι των δασικών συνεταιρισμών που απώλεσαν το εισόδημά τους έχουν εξαιρεθεί.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί,άλλα είπαν ,άλλα κάνουν ,άλλα υπόσχονται .Κανένα αντιπλημμυρικό δεν εκτελούν ψηλά που είναι σπουδαίο να μη πληγούν οι Ροβιές.
Ολοι η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη ,μας έκαψαν και επεμβαίνουν με το έτσι θέλω χωρίς να λαμβάνουν καθόλου υπόψη τους Δασικούς συνεταιρισμούς,εξετάζουμε πλέον να προσφύγουμε ."

Ακούστε τι είπε....


Το μέλος της επιτροπής αγώνα Στάθης Λιαγκάκης μιλώντας και αυτός στην εκπομπή προχώρησε ενα βήμα παραπέρα και αποκάλυψε οτι "δεν εχουν δωθεί αποζημιώσεις, ακόμα χρωστάνε του Ζορμπά, και κοροιδέψανε τους ρετσινάδες με αποτέλεσμα να μην πάνε στη ..δουλειά"!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου