ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΑΔΑΜΑΚΗΣ Ι. "Η διαβούλευση μάλλον δεν υπάρχει στην δική σου ατζέντα κε Κοντζιά"!!


Ο ρατσισμός είναι μια πολυεπίπεδη έννοια, έχοντας πολλά πρόσωπα τόσο σε διεθνές, εθνικό αλλά & τοπικό έδαφος.


Μία από τις χειρότερες μορφές του όμως, εκφράστηκε σήμερα από τον δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, αφού επισκεπτόμενος το χωριό μας συνοδεύοντας τον υπουργό Στέλιο Πέτσα, ώστε να ενημερωθούν οι συνδημότες (μας?) για συγκεκριμένο θέμα και ενώ είχε προηγηθεί "σύσκεψη?" στο κοινοτικό κτίριο Αγ. Γεωργίου Λιχάδας, "ξέχασε" μάλλον να προσκαλέσει την πλειοψηφία του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Λιχάδας (Χατζής Κ. , Αδαμάκης Ι. , Καψοράχης Σ.).

Η διαβούλευση μάλλον δεν υπάρχει στην δική σου ατζέντα, ούτε όμως λαμβάνεις υπ' όψιν σου πως γνώμη έχουν δικαίωμα όλοι να εκφέρουν, πόσο μάλλον οι αιρετοί του δήμου μας.

Στο καφενείο, ο καθένας από εμάς μπορεί να επιλέξει με ποιόν θα συναναστραφεί, στην αυτοδιοίκηση όμως όχι.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν μας "πείραξε" η γνωστή σε όλους πλέον συμπεριφορά σου, απλά λιγάκι μας ... "τσίγκλισε" (κι ας ήρθες 2ος)

Υ.Γ. Δήμαρχε, «Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου