Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΟ ..ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!! Ο κεντρικός δρόμος 28ης Οκτωβρίου της περιοχής του Μπουρτζίου ...κάθισε!! (ακούστε)


Βραβείο προχειρότητας κερδίζει ο Δήμος Χαλκίδας, με τις κακοτεχνίες που εμφανίζουν έργα, τα οποία παρουσιάζει ως ολοκληρωμένα!


Νέο κατόρθωμα, ο κεντρικός δρόμος 28ης Οκτωβρίου της περιοχής του Μπουρτζίου, ο οποίος λίγες μέρες μετά την ασφαλτόστρωσή του, υπέστη σε σημεία του καθίζηση.

Μάλιστα, η παράταξη του Χρήστου Παγώνη είχε θέσει πριν ένα μήνα σχετικό ερώτημα στην Δημοτική Αρχή της Βάκα, για το έργο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης, Γιώργος Γιογιός, τότε είχε μιλήσει στο Ράδιο 1 και είχε αναφερθεί στους προβληματισμούς που γεννούσε η απουσία φρεατίων απορροής ομβρίων, αλλά και η κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης του δρόμου, που θα αποτελούσε εμπόδιο στα νερά της βροχής.

Ακούστε τί είχε δηλώσει στο Ράδιο 1, στις 14 Οκτώβρη

https://www.eviatoday.news/2021/10/blog-post_84.html

Τελικά, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός πως η Δημοτική Αρχή δεν έχει μεριμνήσει ούτε για σήμανση στο σημείο καθίζησης του δρόμου, παρά τον κίνδυνο που πλέον υπάρχει για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο Γιώργος Γιογιός μίλησε στη Ναντίν Γρηγορίου, τονίζοντας πως δαπανώνται πολλά χρήματα χωρίς σχεδιασμό και όραμα για το μέλλον. «Πέραν της τεχνικής αστοχίας στο συγκεκριμένο έργο, θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τα λεφτά που πέφτουν στην περιοχή, για να δημιουργήσουμε καλύτερο μέλλον μέσω των υποδομών, όχι για πασαλείμματα»

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου