ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΓΙΟΓΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: "Χωρίς μελέτη και σχεδιασμό αντιπλημμυρικής θωράκισης η περιοχής του Ληλάντίου" (ακούστε)


Χωρίς μελέτη, γίνονται παρεμβάσεις στο Λήλαντα εν όψει πλημμυρών από μηχανήματα της περιφέρειας, στο παρά πέντε. 

Ενώ ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ολοκλήρωση έργων στην περιοχή, που παρουσιάζουν ελλείψεις, για άλλη μια φορά.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιώργος Γιογιός μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Αναφέρθηκε σε εργασίες στο ποτάμι, την Τετάρτη από εργολάβο, όπου χρειάστηκε η παρέμβαση πολιτών, προκειμένου να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και καταγγέλλει την έλλειψη μελέτης και σχεδιασμού αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής.

Επιπλέον, θέτει ερωτήματα στο Δήμο Χαλκιδέων σχετικά με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης της κεντρικής οδού 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή οι εργασίες ολοκληρώθηκαν, και το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν φρεάτια απορροής ομβρίων.

«Εφόσον η ασφαλτόστρωση ολοκληρώθηκε στην κεντρική οδό, πώς θα τοποθετήσουν φρεάτια; Έχουν μεριμνήσει σχετικά; Δηλαδή πάλι θα σκάψουν την καινούργια άσφαλτο; Δεν είναι η πρώτη φορά που έργο στην περιοχή του Ληλάντιου παρουσιάζει στην κατασκευή του, παραλείψεις» τονίζει ο κ.Γιογιός.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου