ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΙΣΤΙΑΙΑ Με κορονοϊό επέστρεψαν μαθητές από την Ρουμανία.!!


Με την Ρουμανία να καταγράφει συνεχώς μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και μικρό αριθμό εμβολιασμένων, κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην μαθητική εκδρομή που διοργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού με την συνεργασία και φιλοξενία της Ελληνικής Κοινότητας Ρουμανίας.
 
Σύμφωνα με τον εντεταλμένο για θέματα Covid Αντιπεριφερειάρχη Αντρέα Τοουλιά, στους 37 μαθητές του Γυμνασίου Ιστιαίας που επέστρεψαν χθες από την Ρουμανία με πούλμαν, εντοπίστηκαν έως τώρα 5 κρούσματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν εντοπιστεί και 2 κρούσματα από κλιμάκιο στη Ρουμανία, σε μαθητές που παρουσίασαν εκεί συμπτώματα και είχαν απομονωθεί.

Τα τεστ και η ιχνηλάτιση των επαφών τους συνεχίζεται, με τους νοσούντες μαθητές και τους ανεμβολίαστους γονείς ήδη να βρίσκονται σε 14ήμερο κατ' οίκον περιορισμό.

Πριν την εκδρομή, οι γονείς των μαθητών που ταξίδεψαν είχαν υπογράψει δήλωση η οποία αναφέρει πως φέρουν την πλήρη ευθύνη.

πηγη ISTIAIA news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου