Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

“Σφάζει με το γάντι” τον Μπένο ο Όμιλος Κουρτάκη: Απογοήτευση για τον πολιτικό “γαμπρό” που ανασύρθηκε από την πολιτική ναφθαλίνη για να σώσει τους πυρόπληκτους της Εύβοιας


Για “απογοήτευση” που έχει προκαλέσει ο Σταύρος Μπένος που ανέλαβε, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου γράφει ο Όμιλος Κουρτάκη στην στήλη Big Mouth στην ιστοσελίδα powergame.gr.


Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “τέτοιος πολιτικός “γαμπρός” δεν έχει υπάρξει το τελευταίο χρονικό διάστημα”, λέγοντας πως “ανασύρθηκε από την πολιτική ναφθαλίνη για να σώσει τους πυρόπληκτους”. Ωστόσο επισημαίνει ότι η Επιτροπή “έχει όλα τα χαρακτηριστικά της φούσκας”, αφού “αν εξαιρέσει κανείς τη δουλειά που κάνει ο αν.Υπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, από κει και πέρα επικρατεί το απόλυτο χάος”…

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“-Τέτοιος πολιτικός «γαμπρός» δεν έχει υπάρξει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η διαφήμιση που του έγινε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο λόγος για τον Σταύρο Μπένο, που ανασύρθηκε από την πολιτική ναφθαλίνη για να σώσει τους πυρόπληκτους της Εύβοιας (και όχι μόνο). Ο πρόεδρος Κυριάκος του έδωσε τεράστιο χώρο και ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.

-Επειδή λόγω επαγγελματικής διαστροφής, παρακολουθώ τη δράση της συγκεκριμένης επιτροπής, σπεύδω να σας πω, ότι μέχρι στιγμής έχει όλα τα χαρακτηριστικά της φούσκας. Αν εξαιρέσει κανείς τη δουλειά που κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος, από κει και πέρα επικρατεί το απόλυτο χάος. Προφανώς και ο Μπένος είχε όρεξη να αφήσει (εκ νέου) το αποτύπωμα του. Το θέμα είναι όμως, αν πλέον διαθέτει τη σχετική δυνατότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου