ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΣΤ. "Αμα γίνει κανένα ...κακό θα είναι όλοι τους υπεύθυνοι! Οτι εγινε με τον Ζορμπά έγινε και τώρα.."! (ακούστε)


Οι ίδιες περιοχές οπως και στην καταιγίδα του ΖΟΡΜΠΑ, το ίδιο σενάριο δυό χρόνια μετά!


"Μόνη διαφορά οτι τώρα δεν υπάρχει το δάσος που λειτούργησε τότε ως ανάχωμα και περιότισε την εκταση της ζημιάς. Τώρα όμως αυτό το δάσος δεν υπάρχει... Και δυό χρόνια τώρα το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα, ενώ τα έργα που έκανε η Περιφέρεια δεν ηταν αυτά που επρεπε να γίνουν, ενώ δεν εγινε ουσιαστικά κανένα αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή" υποστηρίζει ο Στάθης Λιαγκάκης.

"Αμα γίνει κανένα ...κακό τώρα, το καλό που τους θέλω ειναι να εξαφανιστούν" λέει με νόημα στο ΡΑΔΙΟ1 και τη Ναντίν Γρηγορίου.

Ακούστε τι λέει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου