CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

ΛΙΜΝΗ Με σοβαρές καταγγελίες κατά Τσαπουρνιώτη, παραιτήθηκε ο Παληός από την Οικονομική Επιτροπή!

"Δεν μπορώ να παραμένω θεατής στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος με τις Απευθείας Αναθέσεις "
υποστηρίζει!!

Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο Στράτος Παληός στο αποκαλυπτικό κείμενο της παραίτησης του.


Δείτε όλο το κείμενο....

Προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου,

Μετά από δύο χρόνια ως μέλος οικονομικής επιτροπής θα ήθελα να υποβάλω την παραίτησή μου

γιατί:

1) Οι αποφάσεις λαμβάνονται εδώ και δυο χρόνια εκ των προτέρων πριν τη συνεδρίαση η οποια γίνεται μέσω mail και με επαφή μόνο με τη γραμματέα.

Σε κάθε συνεδρίαση έρχομαι να εκφράσω απλά και μόνο την συγκατάθεση ή τη μη συγκατάθεσή μου, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συζήτηση επί των θεμάτων.

Ο Πρόεδρος και Δήμαρχος με απαξίωνε.

2) Δεν μπορώ να παραμένω θεατής στη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος με τις Απευθείας Αναθέσεις (τα ποσά μάλιστα είναι τεράστια)

α) στα χρήματα που ήρθαν από το Ζορμπά (συνολικά 4.000.000€).

Επισημαίνω ότι ακόμα μερικά έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί δίνοντας στους εργολάβους μέχρι και 4 συνεχόμενες παρατάσεις με μηδενικές εκπτώσεις ενώ είχαν πάρει τα έργα λόγω κατεπείγοντος

β) στα χρήματα που ήρθαν στο ταμείο του Δήμου μας μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου (περίπου 2.500.000€)

Στη σημερινή συνεδρίαση μοιράζουν πάλι χρήματα με Απευθείας Αναθέσεις (με μελέτες πρόχειρες) σε έργα μάλιστα που θα μπορούσε να αναλάβει ο δήμος εφόσον έχει πια τον εξοπλισμό (φορτηγά και τσάπες).

Μηχανήματα για τα οποία μάλιστα ο δήμαρχος φωτογραφιζόταν με καμάρι για την απόκτηση τους.

Ευχαριστώ πολύ τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι αυτή την αυθαιρεσία απέναντι σε όλους τους συνδημότες μου σαν απλός θεατής .

Παραιτούμαι λοιπόν από μέλος της οικονομικής επιτροπής και παραμένω Δημοτικός σύμβουλος συνεχίζοντας να υπηρετώ τους συνδημότες μου από τη θέση αυτή.

Στράτος Παληός
Δημοτικός σύμβουλος

1 σχόλιο:

  1. Στρατο αν ειναι ετσι καλα εκανες, αλλα αυτο το θεμα να το βαλεις στο δημοτικο συμβουλιο με περισσοτερες λεπτομεριες , για να μπορεσουν ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι να παρουν θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή