ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ "Εχουμε χάσει τον ..ύπνο μας στο Ληλάντιο!! Κανένα αντιπλημμυρικό έργο από την Περιφέρεια..." (ακούστε)


Στά ..."κάγκελα" βρίσκονται οι κάτοικοι του Ληλαντίου βλέποντας απ τη μία αυτά που συμβαίνουν στη Βόρεια Εύβοια  και από την άλλη την κατάσταση στο Λήλα ποταμό!!


"Μέχρι και την πεσμένη γέφυρα των Φύλλων έχουν αφήσει στη θέση της, γεγονός που εγγυμονεί κινδύνους αν κατεβάσει το ποτάμι νερό" αποκαλύπτει ο Παν Ζαφειρόπουλος ενώ οι κάτοικοι απογοητευμένοι από την αδιαφορία της Περιφέρειας φτιάχνουν μικρά .."φράγματα" μπροστά από τα σπίτια τους!!

Ακούστε τι είπε ο Παν. Ζαφειρόπουλος στο ΡΑΔΙΟ1 και την Ναντίν Γρηγορίου....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου