ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΒΒΑΘΑΣ Γ.: «Μετά από 18 μήνες που ο κλάδος ήταν κλειστός, δεν θα αντέξει τις ανατιμήσεις» (ακούστε)

Η απελευθέρωση των κλειστών χώρων εστίασης μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, θα φέρει μείωση της δυναμικότητας κατά 50% τουλάχιστον των δυνητικών πελατών.


Κατά συνέπεια θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, που θα έχουν να αντιμετωπίσουν βέβαια και τις αυξήσεις των τιμών.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

«Μετά από 18 μήνες που ο κλάδος ήταν κλειστός, δεν θα αντέξει τις ανατιμήσεις», τόνισε ο κ.Καββαθάς, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως η εστίαση στοχοποιείται τόσο από την πολιτεία όσο και από καταναλωτές, άδικα.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου