ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ: "Πρόκειται για απόλυτα αποτυχημενο σχεδιασμό που βασίζεται σε προβληματικά πρόσωπα !!" (ακούστε)


"Δύο μήνες μετα την απίστευτη καταστροφή δεν υπήρξε ούτε ένας που να είχε την παραμικρή ευθύνη ούτε βέβαια την ευθυξια να παραιτηθεί".


Αυτό δηλώνει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

"Ενας αποτυχων να εκλεγεί πολιτευτης χωρίς να έχει ποτέ διοικήσει και χωρίς να έχει την παραμικρή εμπειρία, ένας συνταξιοδοτημενος τ. υπουργός με μόνο οπλο μια ευέλικτη ΜΚΟ και παντελώς άσχετος με την περιοχή, και μια περιφέρεια μετεξεταστέα σε αποτελεσματικότητα και σε πρόβλεψη, εχουν αναλάβει να ανασυγκροτήσουν την καμμένη και πλημυρισμένη Εύβοια" προσθέτει με νόημα ο πρώην υπουργός!!

Ακούστε τα οσα αποκαλυπτικά λέει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου