Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Ντέπυ Κορέλλου: "Μαζί με φίλους σώσαμε τα άλογα από την φονική φωτιά στην Αγ. Αννα" (ακούστε-δείτε)


«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τον χειμώνα που έρχεται. Οι κάτοικοι φοβούνται τις πλημμύρες».


Αυτά ήταν τα λόγια της Ντέπυς Κορέλλου, που μίλησε την Παρασκευή, στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, λίγες ώρες πριν χτυπήσει η «Αθηνά» τις καμένες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με συνέπεια να «εξαφανίσει» τις παραλίες Αγίας Άννας, Αχλαδίου και Κοτσικιάς, δημιουργώντας προβλήματα στο οδικό δίκτυο και τους οικισμούς.

Τον φόβο που εξέφραζαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι κάτοικοι της πυρόπληκτης Β.Εύβοιας για καταστροφικές πλημμύρες, τονίζοντας την ανάγκη για άμεσα αντιπλημμυρικά έργα, τον έζησαν τελικά…

Η Ντέπυ Κορέλλου, μαζί με την αδελφή της, φρόντιζαν το Ranch Eros, ένα καταφύγιο ζώων, με άλογα, γαϊδουράκια, σκυλάκια, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Άννας, που κάηκε τον Αύγουστο. Σήμερα τα ζώα φιλοξενούνται σε καταφύγιο στον Μαραθώνα, μέχρι να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις εγκαταστάσεις του Ranch Eros.

Η περιγραφή που κάνει η Ντέπυ για τις ώρες της πυρκαγιάς, την προσπάθεια να σώσουν, μόνο με την βοήθεια φίλων και απούσας της πυροσβεστικής τα άλογα, συγκλονίζει. Ενώ επισημαίνει την ανησυχία που υπάρχει για τον τρόπο που θα «ανασυγκροτηθεί» η περιοχή από αναδόχους.

Ακούστε την






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου