Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ στον Τσιτσίγκο από την Δημοτική αρχή!!! Αλλα προβλέπει η μελέτη Βλαστού....


Παράνομα τα 17 "ανοίγματα-ρουσφέτι" στον εθνικό δρόμο 077 Χαλκίδας-Ν. Αρτάκης, για να σταματήσει τη ..γκρίνια!!!

Αυτό που έκανε η Δημοτική Αρχή ξεπερνά κάθε προηγούμενο και δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες για τους οδηγούς αλλά και στούς πεζούς σε έναν δρόμο με "διπλή γραμμή" που συνεχώς καταγράφει εως και θανατηφόρα ατυχήματα!!

Μάλιστα στη "μελέτη Βλαστού" προβλέπεται μπάρα μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας από του Ρόγκα (στροφή Τσεκουρα) έως τον Σταθμό και φανάρια εκεί!

Ερωτηματικά προκαλούνται πως το θέμα ..."πέρασε" από την επιτροπή Ποιότητα ζωής και το Δημοτικό συμβούλιο χωρίς κανείς να αντιδράσει!!



Δείτε την ..."θριαμβευτική" ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου Εξω Παναγίτσας Νίκου Τσιτσίγκου...

"ΑΞΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ Ε. Ο. 077, από φανάρια Λιανης Άμμου έως Δυο Βουνά, Ν. Αρτάκης.

Πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα η αναμενόμενη ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ. Όπως είχαμε πριν μια βδομάδα, γράψει, έγινε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών και Πολεοδομίας κο Βασίλη Γουρνή, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ώστε να γίνουν περισσοτερα ανοίγματα, για ΑΣΦΑΛΗ είσοδο -έξοδο, οχημάτων, ειδικά στις αριστερές στροφές, αλλά και να υπάρχει μείωση ταχύτητας διερχομενων οχημάτων. Διότι με το προηγούμενο καθεστώς, με μόνο 4-5 ανοίγματα που υπήρχαν,σε μια απόσταση 5χλμ, έδινε την ΑΙΣΘΗΣΗ στους οδηγούς, πως ο δρόμος είναι ταχείας κυκλοφορίας.

Με την συνεργασία που είχαμε, τώρα, από Κόμβο Λιανης Άμμου, έως οδό Χρυσανθεμων (πλυντηριο αυτοκινήτων) έχουμε 17 ΔΕΚΑ ΕΠΤΑ, ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ.

Βέβαια μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, μία -δυο γειτονιές είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΚΛΙΣΜΕΝΕΣ.

Θα προσπαθησουμε να το λύσουμε.

Εντελώς φιλικά σας λένε, πως πρεπει να γίνεται σωστή χρήση των ανοιγμάτων. Οχι για να κάνουμε το χατίρι, σε κάποιους αλλά για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.

Όπως γνωρίζουμε σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα, δεν μας καλύπτει ΟΥΤΕ η ασφαλιστική μας εταιρεία.

Τώρα απομένουν να γίνουν οι ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ των παλαιων, και να γίνουν και ΝΕΕΣ όπως έχουμε συμφωνήσει, αλλά και έχουν ψηφιστεί από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκιδέων.

Ευχαριστουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε."

Ελεος......

Η Τροχαία τι κάνει; Πως το επιτρέπει; 

Ηρεμα ...ρωτάμε!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου