Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Αποκαλύφθηκε το ..παρασκήνιο!! Ολοι γνώριζαν για την νέα θέση εντός της πόλης, εκτός από τα συλλογικά όργανα... (ακούστε)


Για μιά ακόμη φορά ..."συνελήφθη ψευδόμενη" η Ελ. Βάκα προς το Δημοτικό συμβούλιο για το θέμα των φυλακών!!

Στο Δημοτικό συμβούλιο, πριν δύο ημέρες, ερωτηθείσα σχετικώς από τον Βασίλη Καθαροσπόρη για το θέμα είχε απαντήσει....

Στη συνέχεια και κατα την επίσκεψη της Γεν. Γραματέως κας Νικολάου "σε δελτίο τύπου η Δήμαρχος αποκαλύπτεται ψευδόμενη αφού αποδέχεται πλήρως την θέση στο Πεδίο Βολής μη προβάλλοντας καμμία ένσταση όπως είχε  δηλώσει για αδιαφορία της άποψης του Δημοτικού συμβουλίου από την Γ.Γ.".

Πηγές από το περιβάλλον της κας Νικολάου αναφέρουν οτι "παρασκηνιακά τόσο η Δήμαρχος οσο και ο Περιφερειάρχης είχαν δώσει σύμφωνη γνώμη για την θέση πίσω από το Νοσοκομείο"!

Δείτε το δελτίο τύπου μετά την συνάντηση:

"Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

 

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με κύριο θέμα συζήτησης την μετεγκατάσταση των Φυλακών Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας ενημέρωσε τη Δήμαρχο σχετικά με τη διαδικασία ανέγερσης νέου Σωφρονιστικού καταστήματος στην περιοχή Βαθροβούνι, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του τεχνικού φακέλου για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Παράλληλα, η κα Νικολάου ζήτησε την πρόταση του Δήμου Χαλκιδέων για τον τρόπο αξιοποίησης της έκτασης που στεγάζονται σήμερα οι Φυλακές.

Η Δήμαρχος ανέφερε ότι η μετεγκατάσταση των Φυλακών Χαλκίδας είναι από τις προτεραιότητες του Δήμου, καθώς κι ότι είναι θετικό το γεγονός ότι πλέον θα πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης εκτός της πυκνοδομημένης αστικής περιοχής και μόνο για οικονομικούς παραβάτες. Επιπλέον τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για τα συνοδά έργα, που αφορούν στους δρόμους και το δίκτυο ύδρευσης κι αποχέτευσης των νέων εγκατάστασεων.

Τέλος συζητήθηκε η ανάγκη μετεγκατάστασης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, καθώς βρίσκονται σε κτιριακές υποδομές που δεν εξυπηρετούν την ίδια την Υπηρεσία και επιβαρύνουν τον αστικό ιστό της πόλης."


Δείτε εδώ την πρώτη αποκάλυψη... https://www.eviatoday.news/2021/10/blog-post_7.html


Την συμπεριφορά της Δημάρχου σχολίασαν με καυστικό τρόπο οι Βασ. Καθαροσπόρης και Χρ. Παγώνης!

Ακούστε....                                                                        


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου