ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΡΑΥΓΗΣ: "Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν, παρά μόνο η απομάκρυνση των αυθαίρετων" (ακούστε)


Υποσχέσεις έδωσε εκ νέου η Δήμαρχος Χαλκίδας στους κατοίκους της Χαραυγής, ένα χρόνο μετά την προηγούμενη συνάντηση που είχε μαζί τους και ενώ τα προβλήματα από τους παράνομους ρομά, έχουν φτάσεις τον κόσμο στα όριά του.


Ήδη οι κάτοικοι έστειλαν νέα καταγγελία προς το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη και την αστυνομία, ενώ δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς νερού, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν, παρά μόνο η απομάκρυνση των αυθαίρετων κτισμάτων, που όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν. Το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει την ευθύνη, να απομακρύνει από την περιοχή τους παράνομους.

Η Δήμαρχος από την πλευρά της, ζήτησε για άλλη μια φορά πίστωση χρόνου…

Η κάτοικος της Χαραυγής, Ευγενία μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, τόσο για την καταγγελία και την κατάσταση στην περιοχή όσο και για τη συνάντηση με τη Δήμαρχο και όσα τους υποσχέθηκε.

Ακούστε την


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου