Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

B. Γεωργατζής "Βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες μας. Πού πάνε τα λεφτά που συγκεντρώνουν;" (ακούστε)


Σύσσωμοι οι πολίτες της Β.Εύβοιας αγκάλιασαν την συναυλία – συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε για τους πυρόπληκτους, το περασμένο Σάββατο στον κόμβο της Στροφυλιάς. Δεν έκαναν όμως το ίδιο, οι κύριοι της αυτοδιοίκησης και του κράτους, που ήταν οι μεγάλοι απόντες.


Ενώ επιπλέον, σε μια προσπάθεια να διασπάσουν τον αγώνα των πυρόπληκτων, την ίδια ημέρα διοργάνωσαν δύο εκδηλώσεις σε διαφορετικά μέρη της περιοχής, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού επέλεξε να καλέσει τους πολίτες σε παράσταση καραγκιόζη, για να ξεσκάσουν, όπως διεμήνυσε, ενώ πολιτικά πρόσωπα στήριξαν εκδήλωση στις Ροβιές, με χορηγούς.

Ο Πρόεδρος των Ρητινοκαλλιεργητών, Βαγγέλης Γεωργατζής καταγγέλλει «βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των πυρόπληκτων» και επισημαίνει πως δεν είχαν ούτε για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο καμία επίσημη ενημέρωση, παρά μόνο ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, όταν μάλιστα αυτή έγινε για τους κατοίκους της Β.Εύβοιας.

«Το 80% των κατοίκων της περιοχής δεν ασχολείται με το ίντερνετ, οπότε πώς θα γνώριζε για τη συναυλία. Δεν ήρθε κανείς από τον Δήμο ή άλλον φορέα, να μας ενημερώσει σχετικά. Λένε ότι συγκέντρωσαν λεφτά για τα παιδιά που πέρασαν στα πανεπιστήμια. Και λογαριασμούς έχουν ανοίξει, αλλά εγώ δεν ξέρω πού πάνε τα λεφτά. Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί! Η βρωμιά έχει ξεπεράσει κάθε όριο», καταγγέλλει ο κ.Γεωργατζής και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον χειμώνα που έρχεται, αφού πέραν των εξαγγελιών και των υποσχέσεων, ακόμα δεν έχουν δει καμία πράξη.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου