ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΕΡΕΤΡΙΑ Επικίνδυνα απορριμματοφόρα στους δρόμους!! Αδιάφορος ο Δήμος... (δείτε φωτο)


Καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους, αλλά και την ζωή των οδηγών που κυκλοφορούν στον Δήμο Ερετρίας, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα!


Η καταγγελία του Δημ Βοργιά προέδρου των εργαζομένων ΟΤΑ Ευβοίας είναι αποκαλυπτική και συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε και δείτε....


Δυστυχώς κάποιοι Δήμοι συνεχίζουν να αδιαφορουν για την υγιεινή και ασφάλεια των Εργαζομένων. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από την κυκλοφορία Απορριμματοφόρου σε Δήμο της Κεντρικής Εύβοιας (σσ ΕΡΕΤΡΙΑ).
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος (σσ Ερετρίας) μάλιστα το χρησιμοποιεί σε διπλές βάρδιες, αντί να το αποσύρει.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Ευβοίας θα προσφύγει στην αρμοδια επιθεώρηση εργασίας για την διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων.
Τραγική κατάσταση ελαστικών... Τραγικό αμάξωμα... Υπάρχει άραγε ταχογράφος εν λειτουργία; Εχει Δελτίο ΚΤΕΟ; Το σκαλί στην πίσω πλευρά , στην οποία ανεβαίνει ο εργάτης τραγικό....παγίδα θανάτου.
Τριτοκοσμικές εικόνες το έτος 2021."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου