ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Δ/ντής Περιφερειακού Ιατρείου Δροσιάς «Ο Δήμος Χαλκίδας έλαμψε δια την απουσία του…»


Οι κάτοικοι της περιοχής της Δροσιάς, μετά από πολυετή αγώνα, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του Περιφερειακού Ιατρείου σε νέο κατάλληλο χώρο!


Όσα καταγγέλλει ο Διευθυντής του Ιατρείου, κ.Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου είναι αποκαλυπτικά, για τα εμπόδια που αντιμετώπισαν τα τελευταία τρία χρόνια, στην προσπάθεια να αποκτήσουν στέγη που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

«Δεχόμασταν μέχρι και απειλές από την προηγούμενη διοίκηση της αρμόδιας υπηρεσίας της 5ης Υ.ΠΕ, ώστε να σταματήσουμε τον αγώνας μας. Δυστυχώς στο πλευρό μας δεν είχαμε ούτε τον Δήμο Χαλκιδέων. Στην ουσία, ο Δήμος έλαμψε δια της απουσίας του. Ούτε τώρα δεν τον έχουμε στο πλευρό μας. Το περιφερειακό ιατρείο έχει αγκαλιαστεί από τους πολίτες, και αυτοί είναι που το στηρίζουν και με γενναιοδωρία, βοήθησαν στις ανάγκες του νέου κτιρίου», δήλωσε ο κ.Παπαπαναγιώτου.

Ακούστε όσα είπε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου