ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σοβαρές καταγγελίες στο κόμμα για χειραγώγηση των εκλογών. (ακούστε)


Σοβαρότατες καταγγελίες του Γιάννη Λαλανίτη για "χρηματισμούς ψηφοφόρων και αλλοίωση του εκλογικού σώματος"!

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο με αφορμή "αιχμηρότατο σχόλιο-καταγγελία" που δημοσίευσε στο facebook.

Δείτε το καταγγελτικό σχόλιο:

"Η κεντρικη δοιηκηση της ΝΔ ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ οφειλει να διασφαλισει ,το αδιαβλητο των εσωκομματικων εκλογων στην Ευβοια ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ειναι εξω απο τις αρχες της ΝΔ,ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τραυματιζουν την εικονα και την ενοτητα του κομματος Οι αυτουργοι ,οι ηθικοι αυτουργοι ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ δεν νομιζω οτι εχουν θεση στην ΝΔ."

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου