Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο Λέκκας αδειάζει την κυβέρνηση – Λάθος οι αποφάσεις στα καμένα!! (ακούστε)


Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ επισημαίνει ότι είναι σε λάθος κατεύθυνση ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τα καμένα της Βόρειας Εύβοιας

Ο Ευθύμης Λέκκας εκθέτει τον κυβερνητικό σχεδιασμό και χαρακτηρίζει λάθος τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για την προστασία των πυρόπληκτων κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Με σαφείς αιχμές προς την κυβέρνηση καταγγέλλει ότι δεν έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να αποφευχθούν οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη νύχτα τις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, μετά τις τραγικές φωτιές το καλοκαίρι.

Ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, επεσήμανε ότι δεν έγιναν στοχευμένες παρεμβάσεις στα καμένα παρά το γεγονός ότι είχαν επισημανθεί στην κυβέρνηση συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένες λεκάνες που θα έπρεπε να γίνουν παρεμβάσεις κατά μήκος της κοίτης.

Ο Ευθύμης Λέκκας, μιλώντας στον REAL fm, υπογράμμισε ότι είναι λάθος ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τις παρεμβάσεις στα καμένα της Βόρειας Εύβοιας αφού επιλέχθηκε η ολιστική παρέμβαση χωρίς να έχουν προηγηθεί στοιχευμένες παρεμβάσεις.

Ακούστε τι λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου