ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ "Δυστυχώς δεν ακούσαμε τίποτα νέο. Εδωσαν ξανα υποσχέσεις..." (ακούστε)


"Θα συνεχίσουμε να ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα και τον φόβο στο Ληλάντιο."

Αυτό ήταν που έμεινε στις σκέψεις των κατοίκων του Ληλαντίου μετά την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και την Δήμαρχο Χαλκιδέων.

Η Τάνια Αυλωνίτου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο για την συνάντηση λέγοντας ότι:

"Μάθαμε από το διαδίκτυο ότι σήμερα πρωί θα γινόταν σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη και τους εκλεγμένους στο Δήμο των χωριών του Ληλάντιου, με σκοπό νέα ενημέρωση για την πορεία των αντιπλημμυρικων έργων.
Δυστυχώς δεν ακούσαμε τίποτα νέο. Έδωσαν ξανά υπόσχεση για ολοκλήρωση νέας μελέτης και έναρξης αντιπλημμυρικών έργων. Αυτή τη φορά δίνουν ορίζοντα το τέλος του χρόνου."

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου