Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Πολιτικό "πυροτέχνημα" Νικολάου η "έγκλημα" κατά της Χαλκίδας; (ακούστε)


Συνεχίζεται το ..."κρυφτούλι" μεταξύ Κυβέρνησης και Δήμου Χαλκιδέων στο σοβαρό θέμα "μετακίνησης των φυλακών" εκτός πόλης!!


Μια ...περίεργη συνάντηση έγινε την περ. Παρασκευή μεταξύ του Δντή των Φυλακών (αναρμοδίως) και της ηγεσίας του Δήμου Χαλκιδέων, μια συνάντηση που χαρακτηρίστηκε ..."φούσκα" από τους επικεφαλείς της Αντιπολίτευσης μιάς και ο ..."υπάλληλος της κας Νικολάου δεν είχε απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα"!

Βεβαίως η αποψη της Δημάρχου Ελενας Βάκα έχει αποτυπωθεί σε σχετικό δελτίο τύπου μετά την συνάντηση που είχε δια ζώσης με την ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής κας Νικολάου, η οποία Δήμαρχος δείχνει να αποδέχεται στην πρόταση για την κατασκευή των νέων φυλακών στο πεδίο βολάς, πίσω από το νέο νοσοκομείο!!

Δείτε τι λέει στο δελτίο που εξέδωσε η Δήμαρχος...

"Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με την 

Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

 

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, με κύριο θέμα συζήτησης την μετεγκατάσταση των Φυλακών Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματέας ενημέρωσε τη Δήμαρχο σχετικά με τη διαδικασία ανέγερσης νέου Σωφρονιστικού καταστήματος στην περιοχή Βαθροβούνι, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του τεχνικού φακέλου για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Παράλληλα, η κα Νικολάου ζήτησε την πρόταση του Δήμου Χαλκιδέων για τον τρόπο αξιοποίησης της έκτασης που στεγάζονται σήμερα οι Φυλακές.

Η Δήμαρχος ανέφερε ότι η μετεγκατάσταση των Φυλακών Χαλκίδας είναι από τις προτεραιότητες του Δήμου, καθώς κι ότι είναι θετικό το γεγονός ότι πλέον θα πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης εκτός της πυκνοδομημένης αστικής περιοχής και μόνο για οικονομικούς παραβάτες. Επιπλέον τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει άμεση συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για τα συνοδά έργα, που αφορούν στους δρόμους και το δίκτυο ύδρευσης κι αποχέτευσης των νέων εγκατάστασεων.

Τέλος συζητήθηκε η ανάγκη μετεγκατάστασης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, καθώς βρίσκονται σε κτιριακές υποδομές που δεν εξυπηρετούν την ίδια την Υπηρεσία και επιβαρύνουν τον αστικό ιστό της πόλης."


Ακούστε τι είπαν μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο οι Τάσσος Καλαθέρης, Βασίλης Καθαροσπόρης και Χρήστος Παγώνης.....
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου