ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Παραβίαση του χώρου της συνέλευσης αγώνα Βόρειας Εύβοιας (ανακοίνωση)


Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, όταν πήγαμε στο χώρο όπου στεγάζεται η συνέλευσή μας, το παλιό Ασβεστοποιείο στην Αγ. Άννα, βρήκαμε την κεντρική πόρτα παραβιασμένη με λοστό.

Αφού διαπιστώσαμε ότι δεν έλειπε τίποτα, ούτε υπήρχε κάποια ζημιά, προβληματιστήκαμε έντονα για το λόγο που μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως κάποιοι εισέβαλαν στο χώρο από απλή περιέργεια!

Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται τι συμβαίνει στο χώρο ή αν έχει ωραία θέα, να θυμίσουμε ότι η συνέλευση αγώνα ΒΕ είναι ανοιχτή και δημόσια ανακοινωμένη (κάθε Τετάρτη στις 17.00). Οι κάθε είδους «περίεργοι» δεν πρόκειται να βρούνε τίποτα στο χώρο, γιατί ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, είναι οι αξίες που κουβαλάμε στο μυαλό και στις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου