Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Υπερπεριφερειάρχης Στερεάς ο .."παρακρατικός" Μπένος!! Το ομολογεί ο ίδιος ο Σπανός.... (δείτε)


Μια αποκαλυπτική δήλωση έκανε ο "ανθυποπεριφερειάρχης"
(πλέον) Φάνης Σπανός μετά την συνάντηση με τον Μητσοτάκη!!

Δείτε.....

Ο Σταύρος Μπένος παρουσίασε σήμερα στον Πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis την πορεία και τα χρονοδιαγράμματα των μελετών για την ανασυγκρότηση της βόρειας Εύβοιας. Μια προσπάθεια πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη, αφού αφορά, μεταξύ άλλων, το Δάσος και τις δραστηριότητές του, την Οικονομία, την Πρωτογενή Παραγωγή, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό.
Αφορά όμως και τη μεγάλη διαχρονική αναγκαιότητα της Εύβοιας· τη διασύνδεση μέσα από σύγχρονους και ασφαλείς οδικούς άξονες, για την οποία γίνεται μεθοδική - και πιστεύουμε σύντομα καρποφόρα - δουλειά.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας ανασυγκρότησης. Με λίγα λόγια, σκληρή δουλειά και συνεργασία με την Κυβέρνηση, τους Δήμους και τους φορείς, για να γίνει πράξη ο στόχος που υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε την επόμενη της μεγάλης καταστροφής. Να κυλήσει ο χρόνος μπροστά.























Η δήλωση αυτή του Φάνη Σπανού αποδεικνύει αυτό που υποστηρίζουν σχεδόν όλοι , οτι δηλαδή "ο Μητσοτάκης τον έχει στην ουσία ..καταργήσει" και πλέον το ..παιγχνίδι το κάνει πλέον ένας ..."παρακρατικός" που δεν ..πατάει θεσμικά και νομικά ΠΟΥΘΕΝΑ!!

Μιά φωτογραφία ..χίλιες λέξεις!!


Ολοι από ...κάτω και ο Μπένος παρά
τω Πρωθυπουργό!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου