ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΜΙΧ: "Περιβαλλοντικός παραβάτης η ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι! Απουσία ελέγχων από την Περιφέρεια"... (ακούστε)


Η απάντηση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος εκθέτει την Περιφέρεια και το Τμήμα Περιβάλλοντος!


Μετά την πίεση των πολιτών του Μαντουδίου και του προέδρου κου Λάμπρου πρός τον Δήμαρχο "να καταθέσει συγκεκριμένο ερώτημα προς κάθε υπεύθυνο για πιθανή ρύπανση από την ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι" μόνο οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος απάντησαν εκθέτοντας τις αρμόδιες υπηρεσίες τη Περιφέρειας.

Αποκαλυπτική η απάντηση! "Η ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι απορους το 2018 δεν εφαρμόζουν τους περιβαλοντικούς όρους και δεν στέλνουν τα σχετικά στοιχεία της ρύπανσης"!

Δείτε το ερώτημα του Δήμου και την απάντηση.... 

"Θα φτάσουμε μέχρι και τον Εισαγγελέα, αν η Περιφέρεια και οι μηχανισμοί της δεν εφαρμόσουν την ΑΕΠΟ και δεν επιβάλλουν πρόσθιμα στην εταιρεία για παράβαση των Περιβαλλοντικών όρων που εχει σαν υποχρέωση από το 2018 μέχρι σήμερα" είπε το μέλος της επιτροπής πολιτών Μιχ. Αργυροκαστρίτης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου