ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δ. "Δυστυχώς, ο κατήφορος συνεχίζεται..." (σχόλιο)


Εκτός από την έλλειψη νομικής υπόστασης, της επιτροπής ανασυγκρότησης του κ. Μπένου, εγείρονται πλέον και ζητήματα συνταγματικότητας.

Αυτοί που συμμετέχουν και νομιμοποιούν τις διαδικασίες της δήθεν διαβούλευσης, καθίστανται συνυπεύθυνοι στην απαξίωση και περιθωριοποίηση της αιρετής τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά αναλαμβάνουν το μερίδιο της πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί.


Ήμασταν ανάμεσα στους πρώτους, που καταγγείλαμε τη θεσμική εκτροπή και δηλώσαμε δημόσια οτι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε πολιτικά τη συγκεκριμένη επιτροπή.

Για μας, την περιφερειακή παράταξη "Στερεά Υπεροχής", αρμόδια όργανα να διαχειριστούν την επόμενη μέρα, στην κατεστραμμένη βόρεια Εύβοια, από την κρατική ολιγωρία, είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο και τα Δημοτικά Συμβούλια.
Εξάλλου αυτό ισχύει στην περίπτωση της Ηλείας και της Αττικής.

Γιατί άραγε δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Κάλυψη ανεπάρκειας της περιφερειακής αρχής;
Εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων και αλλότριων συμφερόντων;

Ακούστε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, κ. Γεώργιο Χριστοφορίδη (στο βίντεο που ακολουθεί). https://www.youtube.com/watch?v=_I3fRQZt14c

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου