ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ Γ "Μέχρι την Αγ. Αννα έφτασε η αέρια ρύπανση της ΤΕΡΝΑ, και η Περιφέρεια λέει οτι ..δεν τρέχει τίποτα"!! (ακούστε)


Αποκαλυπτικές ηταν οι δηλώσεις του Δημάρχου Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας για την "ρύπανση" της ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι.


Ο Δήμαρχος επιβαβαίωσε το μέγεθος της ρύπανσης λέγοντας χαρακτηριστικά οτι "η αέρια ρύπανση έφθασε από το Μαντούδι μέχρι την Αγ. Αννα και εγινε εντονα αισθητή η καύση του πετ-κοκ που ειναι απαγορευμένο ως καύσιμο"!

Από την άλλη όμως αποκάλυψε οτι "η απάντηση της Περιφέρειας ηταν οτι ...όλα ειναι εντός ορίων" σύμφωνα με εγγραφο που έστειλε στον Δήμο η Δνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και υποσχέθηκε να μας κοινοποιήσει το σχετικό έγγραφο (που όμως δεν εχει ...φθάσει ακόμη!).

Ακούστε τι λέει ο Δήμαρχος στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου