ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΕΝΟΥ Ενας ..."παρακρατικός" φορέας χωρίς καμιά νομιμοποίηση υπογράφει σωρηδόν συμβάσεις!! (δείτε και ακούστε)


Επιασε αμέσως ..δουλειά και υπογράφει συμβάσεις μελετών ως .."ΔΙΑΖΩΜΑ" (!!) και όχι ως Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας!!


Υπό τα απαθή βλέμματα των εκλεγμένων εκπροσώπων της Εύβοιας, Βουλευτές-Περιφέρεια και Δήμοι η "παρακρατική Επιτροπή Μπένου-Διάζωμα" που στερείται καθε είδους νομιμότητας συνάπτει ιδιωτικές συμβάσεις για πάσης φύσεως μελέτες!!

Δείτε τις σχετικές ανακοινώσεις από το .."μαγαζί" του κυρ Σταύρου... 

Ακόμη και την ενημέρωση του Επιτρόπου Γεωργίας, παρά το γεγονός οτι "η Εύβοια εχει υφυπουργό τον Σίμο Κεδίκογλου", την ενημέρωση την κάνει ο κυρ Σταύρος!! Δείτε....

Δείτε τον πίνακα των ...μελετών με τους ...χορηγούς οπως τους είχε ανακοινώσει ενώπιον της φυσικής πολιτικής ηγεσίας της Εύβοιας χωρίς να αντιδράσει κανείς!!


Ακούστε τι λέει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος κος Χριστοφορίδης για την .."νομιμότητα" της επιτροπής Μπένου....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου