Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Αποστομωτική απάντηση Λέκκα στον Μπένο: "Εγώ είμαι πανεπιστημιακός! Δεν είμαι ...τεχνικό γραφείο! Πρέπει να λέω την αλήθεια στον κόσμο! Είναι λάθος τα έργα που κάνετε!" (ακούστε)


Η επιστημονική προσέγγιση του Ευθ. Λέκκα για τα εκτελούμενα έργα στα καμμένα προκάλεσε την αντίδραση Μπένου που "αναρμοδίως" θέλησε να υπερασπιστεί την ...κυβέρνηση και επιτέθηκε κατά του καθηγητή!!


Εχασε την ψυχραιμία του ο καλαματιανός συνταξιούχος πολιτικός αφού δύο μέρες σχεδόν όλοι οι ομιλητές ασκησαν κριτική για "την απόφαση Μητσοτάκη να παρακάμψει την Περιφέρεια Στερεάς και να ..διορίσει εναν συνταξιούχο εξωθεσμικά ως υπερπεριφερειάρχη με αρκετά ...υπονοούμενα!

Και η πίεση αυτή βγήκε οταν ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθ. Λέκκας χαρακτήρισε "όλα τα έργα που εκτελούνται στην καμμένη Β. Εύβοια ειναι λάθος, προχειρα και χωρίς μελέτες η και αχρηστα, εργα που στην πρώτη καταιγίδα θα καταρεύσουν".

Αυτή η κριτική του Λέκκα προς τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα Δασαρχεία δεν άρεσε στον Μπένο που δήλωσε ...αυτόκλητος υπερασπιστής του ...κυβερνητικού έργου (sic!) επιτιθέμενος προς τον καθηγητή αφού όπως είπε (προσβλητικά προς τους παριστάμενους Περιφερειάρχες και υπουργούς) κανένας τους δεν καταλαβαίνει τίποτα απ οσα λέει ο Λέκκας και δεν αντιδρούν!!

Αποστομωτική ηταν η απάντηση του Λέκκα προς τον Μπένο λέγοντας ότι "Εγώ είμαι πανεπιστημιακός! Δεν είμαι ...τεχνικό γραφείο! Πρέπει να λέω την αλήθεια στον κόσμο!" για να κάνει τον ..."καλαματιανό" να σκύψει το κεφάλι!!

Σκληρός στην κριτική του πρός την επιτροπή Μπένου, τις επιλογές της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού να ...διορίσει ως διαχειριστή της κρίσης εναν συνταξιούχο πολιτικό αντί του θεσμικού οργάνου που είναι η Περιφέρεια και το Περιφερειακό συμβούλιο λέγοντας "μπορούμε μόνοι μας, έχουμε την γνώση"!

Ακούστε τον σχολιασμό του Ευθ. Λέκκα για την ποιότητα των έργων που εκτελούναι...


Η επίθεση του Μπένου στον Λέκκα


Η απάντηση του Λέκκα στην επίθεση του Μπένου


Η κριτική του Κατσιφάρα για τον εξωθεσμικό ορισμό της επιτροπής Μπένου 


Τοποθέτηση με κριτική, έλεγχο αλλά και προτάσεις, στον τομέα της πολιτικής προστασίας έκανε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Απαίτησε σεβασμό στις θεσμικές, δημοκρατικές λειτουργίες της Αυτοδιοίκησης, και αποκήρυξε τα παράκεντρα και τον παραγοντισμό (επιτροπή Μπένου)

Δειτε το βίντεο..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου