Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΩΛΗΘΗ το ΔΑΡΙΓΚ από την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε ιδιώτη, αποκαλύπτει ο Καθαροσπόρης!! Σε ποιόν; (ακούστε)


Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Καθαροσπόρης για το μέλλον του οικοπέδου που τόσο πολύ εχει απασχολήσει τις δημοτικές αρχές!!


Ο επικεφαλής της παράταξης "Λύση Τώρα" επικαλέστηκε πηγές που λένε ότι "η τράπεζα έχει συνάψει προσύμφωνο πώλησης με ιδιώτη" γεγονός που πλέον πρέπει αμεσα να απασχολήσει την Δημοτική αρχή που προεκλογικά είχε κάνει  ...σημαία την αγορά του οικοπέδου του ΔΑΡΙΓΚ.

Χαρακτιριστικά η Ε. Βάκα δήλωνε προεκλογικά: 

"Τη βαρύτερη σκιά στην πόλη μας εξακολουθεί όμως να ρίχνει η σκανδαλώδης υπόθεση ΔΑΡΙΓΚ. Η απώλεια του οικοπέδου 55 στρεμμάτων μετέβαλε ουσιαστικά ολόκληρο τον πολεοδομικό σχεδιασμό της Χαλκίδας σε βάρος της πόλης και των επερχόμενων γενεών.

Η Δημοτική Αρχή λειτούργησε εγκληματικά, όχι μόνο δεν είχε την πρόθεση να βρει 1,5 εκατομμύριο για την απόκτησή του, αλλά αρνήθηκε να πράξει το εύκολο και ασφαλές και να δηλώσει τη βούλησή της ξεκάθαρα, όπως έγινε στο παρελθόν, ότι δεν προτίθεται να αλλάξει πριν από τον πλειστηριασμό τη βιομηχανική χρήση γης, ανοίγοντας το δρόμο για το ξεπούλημα.

Το ΔΑΡΙΓΚ θα το πάρουμε πίσω. Ανήκει σε εμάς στους Χαλκιδέους. Να γίνει χώρος πρασίνου με υποδομές πολιτιστικών δράσεων. Να το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας με περηφάνια, όχι να ντρεπόμαστε γι αυτό."

Ομως εδώ και διόμισυ χρόνια η Δημοτική Αρχή δεν έχει πει κουβέντα για αυτό!!

Ακούστε τι ειπε ο Β. Καθαροσπόρης στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο...


Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Τάσσος Καλαθέρης με σημαντικές αποκαλύψεις!

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου