ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΟΛΝΕ "Μετακομίζουν" 3 λιμάνια στην Εύβοια το 2022! Προκηρύσονται οι μελέτες...


Τρία λιμάνια θα μεταφερθούν εντός του 2022 μεταξύ των οποίων και της Χαλκίδας, ενώ θα προκυρηχθεί η ανακατασκευή της γέφυρας του Ευρίπου.


Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΔΣ του Οργανισμού στο οποίο θα ληφθούν αποφάσεις για την προκύρηξη των μελετών για την μεταφορά των λιμένων Χαλκίδας-Λ.Αιδηψού και Στύρων και αργότερα θα συναφθεί σύμβαση με το Μετσόβειο Πολυτεχνείο για την μελέτη ανακατασκευής την συρταρωτής γέφυρας του Ευρίπου. 

Οσονούπω ολοκληρώνεται και η ΕΣΑΛ που θα αναψει το πράσινο φως και για την εφαρμογή του MasterPlan του ΟΛΝΕ που περιλαμβάνει μια σειρά παρεμβάσεων στο Βόρειο και Νότιο Λιμένα της Χαλκίδας αλλά και την υλοποίηση των υδατοδρομίων.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου