Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΑΙΝΔΙΛΗ ΕΙΡ. "Οι ..άγνωστες στιγμές της Ολυμπιάδας του Σύδνευ"! 21 χρόνια μετά... (ακούστε)


Η Χαλκιδέα Ολυμπιονίκης, Ειρήνη Αϊνδιλή θυμάται τη συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής του ανσάμπλ στην Ολυμπιάδα του Σύδνεϋ, 21 χρόνια πριν, και αποκαλύπτει συγκλονιστικές και συγκινητικές στιγμές. 

Το λάθος στο πρώτο πρόγραμμα με τις κορύνες, ο σοβαρός τραυματισμός της στο πόδι, αλλά και το πείσμα όλης της ομάδας, να κάνουν υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Και τα κατάφεραν.

Στη μνήμη και την καρδιά όλων των Ελλήνων, θα είναι πάντα τα χρυσά μας κορίτσια, που σε νεαρή, τρυφερή ηλικία, έδειξαν απαράμιλλη πυγμή και θάρρος.

Ειρήνη Αϊνδιλή, Μαρία Γεωργάτου, Χαρά Καρυάμη, Εύα Χριστοδούλου, η Κλέλια Πανταζή και Άννα Πολλάτου, η εθνική μας ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000, που έγραψε ιστορία.

Η ελληνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, με 39.283 βαθμούς, αφού πήρε 19.550 στις κορύνες και 19.733 στις κορδέλες-στεφάνια. Ρωσία και η Λευκορωσία ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση, όμως το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ρωσίδες, επειδή είχαν καλύτερη επίδοση στα προκριματικά.

Η Ειρήνη Αϊνδιλή μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές από εκείνη την ημέρα, 30 Σεπτεμβρίου του 2000, στο Σύδνεϋ.

Ακούστε την



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου