ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΣΤ. : "Μετά τις φωτογραφίες και τις φιέστες μας έχουν παρατήσει στο ..έλεος του χειμώνα"! (ακούστε)


"Τίποτα δεν γίνεται στην καμμένη περιοχή της Β. Εύοιας, εκτός από κάτι ..πασαλείματα γύρω από την Λίμνη"! 

Αυτό καταγγέλει το μέλος της συντονιστικής και δημοτικός σύμβουλος Στάθης Λιαγκάκης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 και στον Μάνο Παπαμακάριο.

"Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, τα τηλέφωνα του υπουργού κ. Τριαντόπουλου και τις τηλεσυναντήσεις που κανονίζει άρον-άρον, οι απαντήσεις του περιφερειάρχη Στερεάς κ. Σπανού και του αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη, είναι πολύ μακριά από αυτά που διεκδικούμε! Προχωράνε κανονικά στις μπίζνες και το φαγοπότι με τους διάφορους ομίλους όπως φάνηκε και στα αντιδιαβρωτικά έργα που ξεκίνησαν"  αναφέρει.

Ακούστε τι ειπε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου