Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Β. Εύβοιας "Ο δήμαρχος είναι συνένοχος για το ολοκαύτωμα"!!


"Ο δήμαρχος είναι συνένοχος για το ολοκαύτωμα" αναφέρει η καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Πυρόπληκτων Β. Εύβοιας, με αφορμή την αφαίρεση από τον Δήμο αφισών συναυλίας - συλλαλητήριου.

Δελτίο Τύπου

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού κ.Κοτζιά, που με πρόσχημα την αφισορρύπανση, στοχοποιεί τη δράση της Συντονιστικής Επιτροπής και την μεγάλη Συναυλία - Συλλαλητήριο που οργανώνει και θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 2 Οκτώβρη στον Κόμβο της Στροφυλιάς.
Είναι συνένοχος για το ολοκαύτωμα που δεν άφησε δεντράκι όρθιο στην περιοχή. Είναι συνένοχος γιατί μέχρι σήμερα στήριξε και στηρίζει τις πολιτικές που θεωρούν την προστασία του λαού κόστος και τα συμφέροντα των ομίλων όφελος.
Αυτή του η αφοσίωση, τώρα που ο λαός της περιοχής μας οργανώνεται μέσα από το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργιτών - Δασεργατών Εύβοιας, τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ.Άννας, της Επιτροπές Αγώνα Πυρόπληκτων δεκάδων χωριών και συντονίζει τη δράση του μέσα από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων Β.Εύβοιας, εκφράζεται με σαμποτάρισμα του αγώνα μας να μείνουμε στον τόπο μας, κατεβάζοντας τις αφίσες της Συναυλίας-Συλλαλητηρίου.
Δεν θα τους περάσει!
Έχουμε μπει στο μάτι σε Κυβέρνηση - Περιφέρεια - Δήμο και μας πολεμούν κρυφά και φανερά. Δε μας λυγάνε! Μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο!
Η Συναυλία-Συλλαλητήριο θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα τους ζορίσει ακόμα περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου