Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΡ. ΔΑΣΚΟΣ "Γιατί απουσιάζει η οικονομική αρωγή στον ΟΑΧ από τις τοπικές αρχές και φορείς;" (ακούστε)


Μπορεί οι τοπικές αρχές να γυρίζουν την πλάτη σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο νοικοκυρεμένους αθλητικούς ομίλους της Χαλκίδας, με ιστορία από το 1977, όμως ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, δεν παρέδωσαν τα όπλα.


Πέτυχαν με δικές τους δαπάνες να συντηρήσουν και τα επτά γήπεδα τένις, ώστε να μπορούν αθλούνται μικροί και μεγάλοι με ασφάλεια, και να διεκδικούν τη φιλοξενία πρωταθλημάτων στην πόλη μας.

Διαβάστε εδώ https://www.eviatoday.news/2021/09/blog-post_81.html

Ο Πρόεδρος του ΟΑΧ, κ.Γρηγόρης Δάσκος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, με αφορμή το Ε3΄Πρωτάθλημα Τένις της Θ΄Ένωσης – ΕΦΟΑ, στο οποίο συμμετέχουν 100 και πλέον αθλητές/τριες στις κατηγορίες 12 , 14 και 16 ετών αγόρια - κορίτσια, από 30 συλλόγους τένις της Θ΄Ένωσης.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά πρωταθλήματα που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις τένις της Χαλκίδας κάθε χρόνο, γεγονός που μεταφράζεται σε ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αφού πρόκειται για διοργανώσεις με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, που διαμένουν στην πόλη μας κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ.Δάσκος, διεκδικούν και φαίνεται πως θα το πετύχουν να πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα, μεγάλο διεθνές τουρνουά τένις, το 2022.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς, γιατί απουσιάζει η οικονομική αρωγή στον ΟΑΧ από τις τοπικές αρχές και φορείς, τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε ο κ.Δάσκος τα γήπεδα συντηρήθηκαν τελευταία φορά επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη το 2009!

Και μπορεί η απάντησή του στο εύλογο ερώτημα, να ήταν «ουδέν σχόλιο», ωστόσο έστειλε τα μηνύματά του προς πάσα κατεύθυνση!

Αρκεί να αναφέρουμε ότι πρόκειται για έναν από τους πρώτους συλλόγους τένις πανελλαδικά, που ξεκίνησε με 14 μέλη και αυτή τη στιγμή αριθμεί περί τα 200 παιδιά και 250 ενήλικες.

«Το τένις είναι λαϊκό σπορ και απευθύνεται σε όλους, από 5 έως 85 ετών. Είναι μύθος πως το τένις είναι ελιτίστικο. Σκεφτείτε ότι έχουμε την πιο οικονομική συνδρομή σε σχέση με άλλους αθλητικούς ομίλους, μόλις 8 ευρώ το μήνα. Δεν είμαστε πλούσιοι, εργαζόμενοι είμαστε. Όμως έχουμε καταφέρει μόνοι μας, με δικά μας έξοδα να καλύπτουμε τόσο τα λειτουργικά έξοδα, που είναι πολλά και να πετυχαίνουμε τη συντήρηση και των 7 γηπέδων από τον Απρίλη ως σήμερα. Επιτέλους μετά από 10 χρόνια, έχουμε σύγχρονο τάπητα, για την ασφάλεια των αθλητών και τη σωστή διεξαγωγή αγώνων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Δάσκος.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου