Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

Τον ...χαβά του ο Σπανός!! Εδώ κάηκε ολη η Εύβοια, και αυτός με φωτό (πάλι) μας ενημερώνει οτι εξασφάλισε ζωοτροφές για ένα 6μηνο!! (δείτε το σχόλιο)


Με ενα καυστικό σχόλιο, "στολίζει" τον Σπανό αναγνώστης μας!


Δείτε:

"Γ. Μπαζότης:

Έ δεν πάμε καθόλου καλά. Εδώ η Εύβοια καταστράφηκε και.... ήταν... παρών, και τώρα πάλι φωτογραφίες νά λέει ότι εξασφάλισε ζωοτροφές!!! Βρε καθόλου!!! μα καθόλου!!!??"


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...


"Φάνης Σπανός


Ένα από τα πολλά κρίσιμα ζητήματα που προέκυψαν από την καταστροφική πυρκαγιά αφορά στον κλάδο της κτηνοτροφίας.

Σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο και τους Δημάρχους, εξασφαλίσαμε τη διάθεση ζωοτροφών. Αρχικά για τους επόμενους έξι μήνες με δυνατότητα παράτασης, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες οι κτηνοτρόφοι, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την ανασύσταση του δάσους. Ανάλογη μέριμνα θα ληφθεί και για την ανακατασκευή των σταυλικών εγκαταστάσεων.

Δίπλα μας, ο Δημήτρης Μαργαρίτης και ο Βασίλης Χριστοδούλου, κτηνοτρόφοι, μας έδωσαν την πραγματική εικόνα αναγκών και των προτεραιοτήτων."


(σ.σ. Επειδή λέτε για Δημάρχους... ο Κοτζιάς που είναι; Η μάλλον σας τραβάει την φωτο;) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου