Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο "καρεκλοκυνηγός" Κατζούρας την εκανε για τον Τσαπουρνιώτη! Ποια ..καρέκλα του εχει τάξει;


Χωρίς καμμία διαφωνία με τον Στεργίου, την ..."κοπάνησε" ο Κατζούρας ...αποστατώντας από την παράταξη!!

"Το πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο, ενώ την προηγούμενη μέρα καθίσαμε διπλα-δίπλα στο Δημοτικό συμβούλιο και δεν μου ειπε τίποτα, αντιθέτως ηταν όπως όλες τις φορές" λέει ο Γιάννης Στεργίου μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο στο ΡΑΔΙΟ1.

Ακούστε τι λέει....


ΔΕΙΤΕ την ..."δήθεν" επιστολή Ανεξαρτοποιησης...

"Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Μαντουδίου -Λίμνης- Αγίας Άννας

Ακράδαντα πιστεύω ότι το χρέος κάθε δημοτικής παράταξης, κάθε δημοτικής ομάδας και κάθε εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των πολιτών του.

Ειδικότερα σε περιόδους κρίσεων κοινωνικό -οικονομικών και ανθρωπιστικών, που εδώ και έξι χρόνια ταλανίζουν το Δήμο μας, λόγω της κακής διαχείρισης της προηγούμενης δημοτικής αρχής, καθώς και των φυσικών καταστροφών κυκλώνας Ζορμπάς και Ιανός που έπληξαν τον τόπο, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η ανάγκη για ομοψυχία και ενότητα όλων των πολιτών.

Η καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου που χτύπησε αλύπητα την περιοχή μας και.....άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια της, κατέδειξε ότι η αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που υπήρχαν καθώς και αυτών που προέκυψαν μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα κλίμα ευρύτερης συνεννόησης χωρίς αγκυλώσεις και προσωπικές φιλοδοξίες.

Πλέον η κοινωνία απαιτεί την συμμετοχή όλων μας σε μία κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης την οποία βιώνει ο Δήμος μας και που επιδεινώθηκε μετά την πυρκαγιά του Αυγούστου.

Αναλογιζόμενος την πρώτη εκλογική θέση στην οποία για πάρα πολλά χρόνια με κατατάσσουν και με τιμούν οι συνδημότες μου, αισθάνομαι ότι το χρέος μου είναι να υποστηρίζω ενεργά πλέον αυτή τη θέση ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες και με σθένος την ανασυγκρότηση του τόπου.

Ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησης μου, την παρότρυνση πλήθους συμπολιτών και συνδημοτών μου, την συνεχή επιδίωξη του Δημάρχου για συνεργασίες, καθώς και το χρέος μου να στέκομαι πάντα κοντά στην κοινωνία παλεύοντας για την καθημερινότητα των πολιτών και θέλοντας να αφήσω τις παραταξιακές υποχρεώσεις – δεσμεύσεις και να συμβάλλω απερίσπαστος στο ευρύτερο κλίμα ομοψυχίας και συμπόρευσης όπως αυτό διαμορφώνεται από πολλούς Δημοτικούς Συμβούλους, λόγω της παρατεταμένης κρίσης δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό «Πολιτών Συμμαχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου