Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΧΑΡΑ ΝΙΚΑ για το ΕΕΕΕΚ "Λυπάμαι που το λέω, αλλά ούτε για στάβλο δεν κάνει."! (ακούστε)


Στο ίδιο έργο θεατές είμαστε και φέτος, με το σίριαλ των ΕΕΕΕΚ, παρά τις ...υποσχέσεις για μετεγκατάσταση!

Όχι μόνο δεν μεταφέρθηκαν στο Τάγμα Πεζοναυτών, όπως ήταν η υπόσχεση Δήμου Χαλκίδας και Περιφέρειας, αλλά αναγκάζονται μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν στα ετοιμόρροπα κοντέινερς!

Στο ερώτημα «γιατί έστω δεν έγιναν οι απαραίτητες επισκευές, και εργασίες για να γίνουν πιο ανθρώπινες οι συνθήκες», η Δήμαρχος που παρέστη στον αγιασμό(!), δήλωσε πως με δεδομένο το ενδεχόμενο μεταφοράς τους το επόμενο διάστημα (σίγουρα όχι πριν το 2022), δεν προέβησαν σε σχετικές ενέργειες και έξοδα!

Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ, Χαρά Νίκα, που συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις των γονέων με τους τοπικούς φορείς και παρακολουθεί το θέμα από κοντά, μίλησε στο Ράδιο1 και την Ναντίν Γρηγορίου τονίζοντας πως η κατάσταση στα ΕΕΕΕΚ προκαλεί μόνο ντροπή.

Εν τω μεταξύ αναζητείται ο αρμόδιος για τη συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας , που ζητά ο Σύλλογος από πέρυσι. Ωστόσο φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για ευνόητους λόγους.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά ούτε για στάβλο δεν κάνει. Είναι κατόρθωμα για τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε τέτοιες συνθήκες. Κανονικά θα έπρεπε οι γονείς να διαμαρτύρονται και να αρνηθούν να μπουν τα παιδιά τους σ’ αυτό τον χώρο, που είναι κίνδυνος για την ασφάλεια και την υγεία τους. Ωστόσο, οι αρμόδιοι σφυρίζουν κλέφτικα», δήλωσε η κ.Νίκα.

Ακούστε την




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου