ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ηρθαν τα ..πρώτα μηνύματα!! Πτώσεις βράχων στους δρόμους της Βόρειας Εύβοιας!!!


Με τον πλέον επίσημο τρόπο επιβεβαιώνεται η πληροφορία!!

Τα πρώτα ...μηνύματα έφθασαν μετά τις "φονικές πυρκαγιές" στη Βόρεια Εύβοια, αν και η βροχόπτωση δεν ήταν αρκετά έντονη!!

Τόσο στα Ηλια οσο και τις ανατολικές πλευρές του Δήμου στην Αγ. Αννα οι καταπτώσεις βράχων είναι αρκετές αποτέλεσμα της φωτιάς!!

Δείτε τα μυνήματα.....

Ιστιαία News

Πτώσεις βράχων στον δρόμο μεταξύ Ήλια και Λίμνη, λόγω της κακοκαιρίας, αναφέρουν διερχόμενοι οδηγοί.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στο evima.gr τόνισε ότι: 

«Αυτή την ώρα υπάρχει έντονη βροχόπτωση σε όλο το φάσμα του Δήμου. Έχουμε πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία του Δήμου όπως στο δρόμο της παραλίας Αγίας Άννας και της παραλίας Αχλαδίου, στη Λίμνη και σε άλλες περιοχές.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου