ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Γ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ: "Οχι τίποτε άλλο. Μα για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας." (ακούστε)


Τίς απόψεις του και τα σχόλια του για την επιτυχία η μη του σχεδίου Μπένου,  κατέθεσε ο "εμπειρότατος δημοσιογράφος" στον Μάνο Παπαμακάριο.


Ο Γιάννης Παπουτσάνης με αφορμή το "μεγαλεπίβολο σχέδιο Μπένου" έκανε τις δικιές του παρατηρήσεις γράφοντας μεταξύ άλλων σε σχόλιο του:

"Ως ότου έλθει αυτό το "κάποτε", ως ότου η Β. Εύβοια πάψει να εξυπηρετείται από έναν δήθεν "εθνικό δρόμο" καρμανιόλα (πιο στενό και επιβαρυμένο από την Αθηνών - Λαυρίου) ή μέσω Στερεάς, με δρομολόγια φέρυ από Αρκίτσα, μην περιμένετε. Οχι ανάπτυξη. Οχι τουρισμό. Ούτε καν πρόσβαση της προκοπής. 

Και σε επόμενη περιπέτεια, που θα αφορά, ας πούμε το άκαφτο κομμάτι της Δίρφης, ας κάνουμε το σταυρό μας κι ας σταυρώσουμε τα δάχτυλα.

Οχι τίποτε άλλο. Μα για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας."


Ακούστε τι είπε στον Μάνο Παπαμακάριο....


Ολόκληρο το σχόλιο Παπουτσάνη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου