ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ : "Η επόμενη μέρα θα είναι σκληρότερη αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας" Τι προτείνει... (ακούστε)


Ο έμπειρος Αυτοδιοικητικός προειδοποιεί και προτείνει μέτρα και ενέργειες για την προστασία της Β. Εύβοιας την "επόμενη" μέρα.


Ο Γιάννης Κωσταντινίδης, που μαζί με τους συμπατριώτες του έδωσε μάχη για να μην κάψει η φωτιά τις περιουσίες τους κόντρα σε αυτά που ζητούσε η πολιτική προστασία, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ την εντολή περί ΜΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ!!

Ακόμη συστήνει στους Δημοτικούς Αρχοντες να ειναι προσεκτικοί με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος καθώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ για να τους προστατέψουν από κατηγορίες και καταγγελίες κακοδιαχείρισης των χρημάτων των πολιτών!

Ακούστε τα όσα σοβαρά και μέσα από την τεράστια εμπειρία του λέει στον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου