ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤ. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ: "Είναι εγκληματική η αδιαφορία Περιφέρειας και Δήμου…. Είναι οι καλύτεροι υπηρέτες των συμφερόντων που παίζονται στην περιοχή μας." (ακούστε)


Οι Ρητινοκαλλιεργητές είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την πυρόπληκτη δασική περιοχή της Β.Εύβοιας από εργολάβους και αναδόχους.


Δύο συσκέψεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τους ρητινοκαλλιεργητές και αγρότες – κτηνοτρόφους εν όψει της κινητοποίησης της Παρασκευής, στη Χαλκίδα.

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Στάθης Λιαγκάκης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου. Τόνισε πως οι ρετσινάδες αποφάσισαν να μην συνεργαστούν με τους αναδόχους και απαιτούν την κρατική ευθύνη και έλεγχο στα έργα αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών. Επιπλέον θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους, ενώ πλέον σε προτεραιότητα είναι τα αντιπλημμυρικά έργα, αφού το φθινόπωρο για την περιοχή, είναι πάντα δύσκολο από πλευράς καιρικών συνθηκών.

«Τα ποτάμια δεν έχουν καθαριστεί. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καμία ενέργεια. Αν βρέξει θα πλημμυρίσουμε και πάλι. Είναι εγκληματική η αδιαφορία Περιφέρειας και Δήμου…. Είναι οι καλύτεροι υπηρέτες των συμφερόντων που παίζονται στην περιοχή μας. Ακόμα ο Δήμος δεν έχει κάνει δημοτικό συμβούλιο, για να ενημερωθούμε για όλα τα ζητήματα που «καίνε» τους κατοίκους. Αν πνιγούμε, να φύγουν με καράβι όλοι τους…», δήλωσε ο Στ.Λιαγκάκης.

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου