Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤ. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ "Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μας κάλεσαν στη σύσκεψη. Ο κ.Μπένος παρουσίασε μακέτες..."! (ακούστε)


Απογοητευμένος δηλώνει, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας, Στάθης Λιαγκάκης, με τη fiesta Μπένου.


Χαρακτήρισε τη σύσκεψη γενική και αόριστη, από την οποία έλλειψαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα και αιτήματα των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας.

Ο Στάθης Λιαγκάκης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, τονίζοντας πως προσπαθούν να τους διασπάσουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν. Μάλιστα το Συντονιστικό των Επιτροπών των πληγέντων χτες το απόγευμα αποφάσισε μια σειρά δράσεων το επόμενο διάστημα.

Αναφορικά με τη σύσκεψη, ο κ.Λιαγκάκης επισήμανε πως «μας γεμίσανε βιογραφικά ανθρώπων που δεν ξέραμε και ούτε πιστεύω πως θα ξαναδούμε. Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μας κάλεσαν στη σύσκεψη. Ο κ.Μπένος παρουσίασε μακέτες με κατεύθυνση το επιχειρείν. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα φιλέτα στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα συμφέροντα που θα έρθουν στην περιοχή για να οικονομήσουν ή οι ανεμογεννήτριες. Τι θα γίνει ο κόσμος της Β.Εύβοιας;»

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μαζική κάθοδος στην Περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά, ενώ 2 Οκτωβρίου, συλλαλητήριο – συναυλία στον κόμβο της Στροφυλιάς. Επιπλέον προετοιμάζεται κινητοποίηση και στην Αθήνα.

Ακούστε τον




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου