ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤ. ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ "Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μας κάλεσαν στη σύσκεψη. Ο κ.Μπένος παρουσίασε μακέτες..."! (ακούστε)


Απογοητευμένος δηλώνει, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας, Στάθης Λιαγκάκης, με τη fiesta Μπένου.


Χαρακτήρισε τη σύσκεψη γενική και αόριστη, από την οποία έλλειψαν οι απαντήσεις στα ερωτήματα και αιτήματα των πυρόπληκτων της Β.Εύβοιας.

Ο Στάθης Λιαγκάκης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, τονίζοντας πως προσπαθούν να τους διασπάσουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν. Μάλιστα το Συντονιστικό των Επιτροπών των πληγέντων χτες το απόγευμα αποφάσισε μια σειρά δράσεων το επόμενο διάστημα.

Αναφορικά με τη σύσκεψη, ο κ.Λιαγκάκης επισήμανε πως «μας γεμίσανε βιογραφικά ανθρώπων που δεν ξέραμε και ούτε πιστεύω πως θα ξαναδούμε. Δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο μας κάλεσαν στη σύσκεψη. Ο κ.Μπένος παρουσίασε μακέτες με κατεύθυνση το επιχειρείν. Τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρουν τα φιλέτα στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα συμφέροντα που θα έρθουν στην περιοχή για να οικονομήσουν ή οι ανεμογεννήτριες. Τι θα γίνει ο κόσμος της Β.Εύβοιας;»

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μαζική κάθοδος στην Περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά, ενώ 2 Οκτωβρίου, συλλαλητήριο – συναυλία στον κόμβο της Στροφυλιάς. Επιπλέον προετοιμάζεται κινητοποίηση και στην Αθήνα.

Ακούστε τον
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου