Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! 992.000 € ανάθεση με "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ" διαγωνισμό και 1% έκπτωση!! Το πήρε εταιρεία με ..."δανεικά" δικαιολογητικά...


Νέα σκανδαλώδης ανάθεση από τον Κοτζιά με "κατ' επίφαση δημοπρασία του ...ενός"!

Ο λόγος για το έργο "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟ.ΚΑ. ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ"!

Η δημοπρασία έγινε με "ανοικτή διαδικασία" όμως μέρος-συμμετοχή υπήρχε μόνο από μία εταιρεία την οποια είχαμε συναντήσει και επί ημερών της προηγούμενης Δημάρχου!

Πως είναι δυνατόν "σε ένα τόσο μεγάλο έργο που πλησιάζει το 1.000.000 ευρώ να πάρει μέρος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" όταν υπάρχουν αρκετές εντός και εκτός Ευβοίας;



Η απάντηση είναι απλή: "Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ...ΕΚΛΕΚΤΟΣ (εστω και δανεικά) ΔΙΑΘΕΤΕΙ!! 

Ακόμη αυτό φαίνεται και από το ποσοστό που δίνει η εταιρεία (1%)! Μόνο οταν κάποιος είναι σίγουρος και εχει τις διαβεβαιώσεις από την πολιτική ηγεσία ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ!!


Αλωστε η εν λόγω εταιρεία-ανάδοχος έχει δανειστεί "στοιχεία" από την "ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ", εταιρεία-κολοσσό στο είδος με τεράστιο πορτφόλιο σε έργασίες του είδους σε εσωτερικό και εξωτερικό! (κρατείστε το όνομα γιατί θα το βρούμε μπροστά μας πολύ σύντομα).
Αντί λοιπόν η Δημοτική Αρχή αλλά και οι επιτροπές να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ την διαδικασία και να την επαναλάβουν ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ, κατά σειρά ΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΝΑΘΕΣΗ"!

*Τα ...υπόλοιπα την Δευτέρα στο ΡΑΔΙΟ1 και στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου