Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Να, που θα πάνε τα ερανικά χρήματα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού!! Ημερίδες, Συνέδρια μελέτες κλπ, Και με το ..."αρπα-κόλα"!!


Η αποθέωση της "διαχείρισης" των χρημάτων των πολιτών που θα συνεισφέρουν υποτίθεται για να απαλύνουν τον πόνο και τις ανάγκες των πυρόπληκτων!!

Ο ερανικός λογαριασμός που άνοιξε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού (τό ιδιο "κόλπο" έχει κάνει και ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας) , παρά το γεγονός οτι "η κυβέρνηση εχει ανοίξει σχετικό λογαριασμό για τα πυρόπληκτα", θα χρησιμοποιηθεί για ....αλλότριους σκοπούς από αυτούς που αντιλαμβάνεται ο πολίτης!!

Αποκαλυπτική ήταν η εισήγηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών Γ. Σούρα όπως δημοσιεύτηκε από το ΙΣΤΙΑΙΑ news.

ΔΕΙΤΕ....  

"Σύμφωνα με την εισήγηση του αντιδημάρχου οικονομικών Γιάννη Σούρρα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (δείτε το βίντεο), τα χρήματα από τις δωρεές θα καλύψουν και αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, όπως, προμήθεια αγαθών, αποκατάσταση υποδομών, δημιουργία νέων υποδομών, διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων, χρηματοδότηση μελετών, έργων, δοκιμών, μετρήσεων, προγραμμάτων, γνωμοδοτήσεις κτλ που πιθανά θα καλυφθούν με την απλή και γρήγορη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων.

Η 5μελη επιτροπή διαχείρισης του ερανικού λογαριασμού θα αποτελείται από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους Σούρρα και Πανουργιά, και τους συμβούλους Δροσόπουλο και Ραχιώτη.
Με τον ερανικό λογαριασμό να έχει δημιουργηθεί τις ημέρες της πυρκαγιάς, δεν υπήρξε ενημέρωση για το πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί από τις δωρεές πολιτών..."

Στην επιτροπή ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ συλλόγου!!!! ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!! Οχι παίζουμε.....

Απ' ότι καταλαβαίνουμε "το χρήμα δεν θα φτάσει ΠΟΤΕ στούς πολίτες".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου