ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Μιχ. Ψύλος: «Άφησαν την Εύβοια να καεί. Εκκένωναν χωριά, χωρίς να μένει πίσω πυροσβεστική να τα προστατέψει» (ακούστε)


Αποκαλυπτικές οι μαρτυρίες κατοίκων αλλά και πυροσβεστών για ό,τι συνέβη τις ημέρες της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Εύβοια, όπως τις μεταφέρει ο δημοσιογράφος – συγγραφέας, Μιχάλης Ψύλος.


«Άφησαν την Εύβοια να καεί. Εκκένωναν χωριά, χωρίς να μένει πίσω πυροσβεστική να τα προστατέψει», αναφέρει ο Μιχάλης Ψύλος, που μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου.

Ο κ.Ψύλος μας μεταφέρει αποκαλυπτικές μαρτυρίες πυροσβεστών, για τις εντολές που είχαν, καθώς και τον ανίκανο κρατικό μηχανισμό αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του στόλου της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

«Δεν υπήρχε κανένας συντονισμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι καιγόταν η Β.Εύβοια και έδιωξαν πυροσβεστικό όχημα να κρατάει καραούλι στον Πισσώνα, για μία μικρή φωτιά που είχε ξεσπάσει…»

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου