ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΥΛΛΩΝ Νέο ραντεβού στις 17/9 στην Αντιπεριφέρεια (δείτε)


Με την παρουσία (!!) Βάκα και Κελαιδίτη πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση διαμαρτυρίας των Φυλλαριωτών στην κατεστραμμένη γέφυρα!


Το νέο ραντεβού την επόμενη Παρασκευή στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας για μιά μαζική συμμετοχή μαζί με τους συλλόγους της Βόρειας Εύβοιας.Δείτε το σχόλιο- κάλεσμα:

"Συμμετείχαμε σήμερα στη μαζική συγκέντρωση στη Γέφυρα των Φύλλων απαιτώντας αποκατάσταση των Γεφυρών, αποζημιώσεις στο 100% και αντιπλημμυρικά έργα ΤΩΡΑ !!!

Συνεχίζουμε ! Όλοι στην κινητοποίηση την Παρασκευή 17/9, 6μμ στη Χαλκίδα, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου