Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ "Οι κάτοικοι είμαστε σε αγανάκτηση και φοβόμαστε για το χειρότερο πλέον"! (ακούστε)


Ξεχασμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Χαραυγής από τις τοπικές αρχές, αφού φαίνεται πως δεν βρίσκουν χρόνο, ούτε για μια συνάντηση μαζί τους.


Παρά τις καθημερινές καταγγελίες των κατοίκων της Χαραυγής, τις υποσχέσεις Δήμου Χαλκίδας και Περιφέρειας πριν ένα χρόνο ακριβώς, πως θα μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των αυθαίρετων που ξεφυτρώνουν στην περιοχή από τους Ρομά, ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια.

Η κατάσταση είναι πλέον εκρηκτική και η υπομονή των κατοίκων έχει εξαντληθεί. Μάλιστα αποφάσισαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας και πίεσης, να σταματήσουν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του νερού. Ωστόσο, το αυτί των υπευθύνων δεν φαίνεται να ιδρώνει.

Η κάτοικος της περιοχής, Ελένη μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, περιγράφοντας την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά στη Χαραυγή.

«Οι υποσχέσεις που έδωσαν τον Οκτώβρη του 2020, δεν έχουν υλοποιηθεί και μας έχουν ξεχασμένους. Ζητάμε συνάντηση με τη Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη, αλλά δεν έχουν χρόνο για μας. Απαντούν ότι είναι απασχολημένοι. Οι κάτοικοι είμαστε σε αγανάκτηση και φοβόμαστε για το χειρότερο πλέον. Σκεφτόμαστε να προβούμε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις», λέει η κ.Ελένη.

Ακούστε τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου